Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen in Glow in the Dark

Foto: Hoornse Vaart - aangeleverd

ALKMAAR – Op zaterdag 7 september start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Dat betekent: 1 keer per maand swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek in en rond het water.

Discozwemmen
Maandelijks organiseert zwembad Hoornse Vaart een zwemdisco voor kinderen tot 13 jaar. Elke maand staat een ander thema centraal waarna het bad en personeel omgetoverd worden in dit thema. Dit jaar komen naast het thema ‘Glow in the Dark’ onder andere de thema’s Halloween, Piraten, Kerst, Circus en Jungle langs. Veel kinderen dansen twee uur lang in en langs het water op de muziek van live DJ Barrie. Het zwembad wordt tot ieders vermaak opgevrolijkt met spectaculaire discoverlichting. Het snackarrangement wat door de horeca wordt aangeboden is een populaire aanvulling op de avond.

Zaterdag 7 september
Zaterdag 7 september wordt de eerste disco van dit zwemseizoen gehouden, met als thema ‘Glow in the Dark’. Kinderen betalen een toegangsprijs van € 6,60 waarbij één begeleider (18+) per kind gratis mee naar binnen mag. Het speciale snackarrangement is (inclusief toegang disco) te reserveren voor €11,20 per kind via [email protected]. Daarnaast zijn er speciale arrangementen voor kinderfeestjes, waarbij de jarige gratis naar binnen mag. Meer informatie hierover vindt u op de website van zwembad Hoornse Vaart, www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.

Cookieinstellingen