Genieten in Alkmaarder Hout tijdens Alkmaar Culinair Plaza

Foto: Alkmaar Culinair Plaza

Duizenden bezoekers verwacht tijdens het grootste culinaire evenement van Alkmaar en omgeving georganiseerd ten behoeve van goede doelen!

Komend weekend, van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september, is de Alkmaarder Hout weer het podium voor Alkmaar Culinair Plaza, het grootste culinaire evenement van Alkmaar en omgeving. Drie dagen begeven de duizenden bezoekers in de Alkmaarder Hout zich in een wereld van culinaire hapjes en drankjes, vers voor de neus klaargemaakt door de vele horecaondernemers uit de stad.

Het jaarlijks terugkerende culinaire festival heeft zich bewezen als dé plek voor veel gezelligheid, live-muziek en heerlijke versnaperingen en drankjes. Restaurants die er dit jaar in elk geval bij zijn: 1480, De Kamer, Food for the Mood, De Kleine Waarheid, Roberto, De Koning, De Fransman en Mocchi.

Goede doelen
De opbrengsten van het weekend gaan naar een aantal goede doelen in de regio. Mooi detail: sinds Alkmaar Culinair Plaza bestaat, heeft de organisatie JCI Alkmaar al ruim een miljoen euro aan verschillende stichtingen kunnen schenken.

Klik HIER voor het bestellen van kaarten voor Alkmaar Culinair Plaza.

Om alvast in de juiste stemming te komen hieronder de aftermovie van Alkmaar Culinair Plaza 2018

Reacties

Cookieinstellingen