Inschrijving Cruyff Courts 6 vs. 6 voetbaltoernooi geopend

Foto: Alkmaar Sport (aangeleverd)

Alkmaar Sport organiseert dit jaar op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober de voorrondes van het 6 vs. 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court in de Daalmeer in Alkmaar. Hiervoor is inmiddels de inschrijving van start gegaan.

Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool kunnen zich inschrijven met een vrienden- of schoolteam van 6 personen. Zowel jongens- als meidenteams nemen het tegen elkaar op en strijden om een plek in de regionale finale. De inschrijving verloopt via www.alkmaarsport.nl/cruyffcourt.

Cruyff Courts 6 vs. 6
Cruyff Courts 6 vs. 6 is een internationaal kampioenschap waarbij jongens en meisjes uit groep 7 en 8 deelnemen op één van de 230 Cruyff Courts wereldwijd. Met dit kampioenschap biedt de Cruyff Foundation kinderen de kans om zich te meten met de winnende teams van andere Cruyff Courts. Het doel van het Cruyff Courts 6 vs. 6 toernooi is dan ook om alle Cruyff Courts met elkaar te verbinden.

Cruyff Court in Daalmeer
Het 6 vs. 6 voetbaltoernooi wordt in Alkmaar gespeeld op het Cruyff Court in de Daalmeer (Johanna Naberstraat). De voorrondes worden gehouden op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober vanaf 14.30 uur. De finale vindt plaats op woensdagmiddag 16 oktober. De winnende teams bij de jongens en meisjes zullen in het voorjaar van 2019 de regiofinales spelen. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de finale. Zij strijden dan om de titel Cruyff Courts Kampioen 6 vs. 6 van Nederland 2019. Waarna de winnaar zelfs naar de Europese finale zal doorstromen!

Inschrijven
Zit je in groep 7 of 8 en houd je van voetballen? Geef je dan op met een team van zes personen. Je kunt je ook inschrijven met vriendjes en vriendinnetjes die in een jongere groep of op een andere school zitten. Ieder team is verplicht een begeleider te hebben, ouder dan 18 jaar. Aanmelding is mogelijk via www.alkmaarsport.nl/cruyffcourt of door te mailen naar [email protected]l. Meer informatie over het voetbaltoernooi is te vinden op www.alkmaarsport.nl/cruyffcourt.

Reacties

Cookieinstellingen