Daniël Stosic opent Alkmaarse kaasmarkt

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op vrijdag 20 september om 10.00 uur luidt Daniël  Stosic, ambassadeur Stichting Stop Pesten Nu, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Hij doet dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar. Wethouder Elly Konijn-Vermaas is gastvrouw en ontvangt Daniël Stosic voorafgaand op het Stadhuis.

Stop Pesten nu!
De Week Tegen Pesten 2019 is dit jaar van 23 tot en met 27 september met het thema: Wees een held, met elkaar. In dat kader opent ambassadeur Daniël Stosic (13 jaar) de kaasmarkt. Daniël  werd vroeger veel gepest en wil andere kinderen inspireren en is om die reden ambassadeur samen met veel andere BN’ers.

Dansen in het bloed
In 2015 werd Daniël  Nederlands kampioen ranking en hip hop t/m 12 jaar. Daarmee was Daniël  gekwalificeerd voor het EK en WK en mocht Nederland vertegenwoordigen in onder andere Polen, Italië, Oostenrijk, Tsjechië. Na vele jaren hard werken onder goede professionele begeleiding van Henry O’tawiah werd Daniël een succesvol danser en entertainer. Hij werd drie keer achter elkaar Nederlands kampioen in verschillende dansstijlen en won veel battles.

Holland Got Talent
Naast dat Daniël meervoudig kampioen is en in verschillende commercials en theatershows heeft gespeeld, is hij vooral bekend van televisieprogramma Holland Got Talent. Op dit moment is hij nog altijd veel bezig met dansen, theaters en televisie programma’s. “LEEF JE DROOM GEEF NOOIT OP” is zijn motto : “ik help nog steeds mensen en ik blijf het doen. Pesten moet stoppen en daarom zeg ik: Stop Pesten Nu!”

Reacties