Marike Jager met nieuw album naar Podium Victorie

Foto: Martijn vd Griendt

ALKMAAR – Na vijf jaar afwezigheid is Marike Jager terug als nooit tevoren! Onlangs verscheen ‘Hey Are You OK’, haar vijfde studioalbum met een verrassend nieuwe sound. Op vrijdag 25 oktober kan Alkmaar hiermee kennismaken tijdens het concert van Marike Jager op Podium Victorie.

Het album telt twaalf vrolijke, frisse indiepop liedjes die met veel liefde en aandacht zijn gemaakt. Marike wilde een album maken waar ze als artiest volledig achterstaat. Haar inspanningen zijn beloond met louter lovende recensies.

Het album werd geproduceerd door Paul Willemsen (Michelle David and the Gospel Sessions) en gemixt door Tchad Blake (Arctic Moneys, Sheryl Crow, The Black Keys). Snaren, synths en eigenhandig gebakken samples die dwars door elkaar heen lopen. Denk aan Tune Yards, Feist, Talking Heads en dansen op een festivalweide in de zon, dat is de nieuwe Marike Jager.

Marike Jager is al ruim vijftien jaar een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene, waar ze als singer-songwriter een breed oeuvre neerzette. Haar even eigenzinnige als innovatieve platen leverden haar zowel de Grote Prijs van Nederland als vier Edison-nominaties op, bovenop diverse uitverkochte tours en vele festivaloptredens.

Support
De support voor het concert van Marike Jager zal verzorgd worden door de uit Alkmaar afkomstige Mikky Zomerdijk. Deze alleskunner opende eerder Zomer op het Plein voor Wende Snijders en is naast zangeres ook songwriter, componist, coach, dichter, tekstschrijver, productieleider en muziekrecensent. Haar prachtige veelzijdige stem, sterke liedjes en gevarieerd repertoire zorgen ervoor dat je geboeid blijft luisteren.

Het concert van Marike Jager vindt plaats op 25 oktober. Tickets voor deze avond kosten €17,- en zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl. Ticketlink: http://bit.ly/Marike_Jager.

Reacties

Cookieinstellingen