Joris’ Kerstboom komt naar Alkmaar

Foto: Stijn Ghijssen

Joris Linssen komt naar het Waagplein met Kerstboom als ontmoetingsplaats voor mooie verhalen, huwelijksaanzoeken, sorry-zeggen of vriendschap sluiten.

Wie zet jij in het licht? Dat is de vraag die Joris Linssen aan de bezoekers stelt op het Waagplein in Alkmaar. In de donkere decemberdagen is Joris’ Kerstboom de ultieme ontmoetingsplaats voor alle mensen om een foto van een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen en in het licht te zetten.

De begeleiders van Joris’ Kerstboom staan op 14, 15 en 18 december op het Waagplein. Iedereen is uitgenodigd om daar een foto in de kerstboom te hangen van een persoon die hij of zij in het licht wil zetten. Joris Linssen is op 18 december van 15.00 tot 20.00 aanwezig* om de persoonlijke verhalen achter de foto horen. De grote kerstboom is een ontmoetingsplaats waar je bijvoorbeeld elkaar ten huwelijk kunt vragen, een reddende engel kunt bedanken, sorry kunt zeggen of een hechte vriendschap kunt vieren.

Wil je iemand bedanken, een ode brengen aan een persoon of sorry tegen iemand zeggen? Kom naar Joris’ Kerstboom en neem de foto van de betreffende persoon mee. Als je jouw verhaal ook graag wilt delen met Joris Linssen in het tv-programma mail dan jouw verhaal naar j[email protected].

Joris’ Kerstboom heeft dit jaar zes uitzendingen. Op 14, 15, 16, 18 en 19 december worden vijf korte afleveringen uitgezonden rond de klok van 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. Op vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

*Tijden en dagen zijn onder voorbehoud. Kijk op www.joriskerstboom.nl voor het actuele schema

Reacties