072-PC biedt thuiswerkers uitkomst

Foto: 072-PC

Grote vraag naar hard- en software om thuis te werken; Alkmaars bedrijf voldoet aan plotseling toegenomen vraag naar veilig thuiswerken met refurbished desktops en laptops

Na de toespraak van 16 maart, waarin minister-president Rutte het land op de hoogte stelde van de ernst van de coronacrisis, nam het thuiswerken een grote vlucht. En daarmee de behoefte aan de juiste apparatuur om dat ook goed te doen. ‘Gelukkig waren en zijn we in staat om aan de plotseling toegenomen vraag te voldoen’, vertelt eigenaar Stefan Broersma van 072-PC in Alkmaar. ‘We kunnen alle benodigde hard- en software uit voorraad leveren en zo onze klanten in staat stellen vanuit een veilige thuissituatie toch aan het werk te blijven’.

En daar hoeft bij 072-PC geen duur prijskaartje aan te hangen, integendeel. ‘We hebben een groot aanbod aan refurbished desktops en laptops. Dat zijn hoogwaardige, zakelijk gebruikte computers mét garantie en een zeer vriendelijk prijskaartje’.

072-PC neemt daarbij wel de maatregelen zoals het RIVM deze heeft afgekondigd in acht. Bestellingen worden zoveel mogelijk verzonden, afhalen kan alleen op afspraak en er wordt momenteel geen computerhulp aan huis geboden. ‘Maar dat laatste betekent niet dat we niet kunnen bijspringen bij computerproblemen’, aldus Broersma. ‘Via een eenvoudige applicatie zijn we in staat hulp op afstand te bieden, daarmee hebben we al heel wat klanten uit de problemen geholpen’.

072-PC is gevestigd aan de Kamerlingh Onnestraat 18 in Alkmaar en telefonisch te bereiken op 072 – 720 22 57. Kijk ook op de website www.072-pc.nl.

Cookieinstellingen