HAL opent terras van 1500 m2 met plaats voor 150 bezoekers

Foto: Wim Meijer Fotografie

Met een grand opening op maandag 1 juni (2e pinksterdag) 12.00 uur opent HAL 25 de poorten van het nieuwe HAL-terrasfalt: een rijk gevuld terras op maar liefst 1500m2 asfalt met zitplek voor ca. 150 bezoekers, volledig voorzien van looproutes, voldoende bewegingsruimte en zitplaatsen op anderhalf meter.

Het terras-menu
Verschillende speciaalbieren bij biertuin The Scrapyard, ‘GeenRadio!’ met dagelijks muziek vanuit de HAL, een ‘silent’ buitenbioscoop met koptelefoons van Het Moment, live beelden op vrijdagavond vanuit tv-studio Hallywood 25 en op zondagen kidsactiviteiten van Fablab de Kaasfabriek en Junior IOT. Binnen in de hal kunnen mensen een lekkere hap scoren bij een aantal lokale foodtrucks of een ijskoud drankje bestellen bij de HAL 25-bar. Kortom: een heel terrein vol vertier en volledig volgens de RIVM regels.Vier het leven!
In het midden van het terras staat ‘IJzeren Hein’, een enorm stalen beeldsculptuur van Vuur in Staal, iedereen met open armen te verwelkomen. Voldoende afstand houden is verplicht, maar lachen ook. Kom uit je bubbel en vier het leven!

De opening is maandag 1 juni (2e Pinksterdag) van 12.00 tot 23.00 uur. Daarna is het terras iedere vrijdag en zaterdag open van 16.00 – 23.00 en op zondag van 14.00 – 21.00 uur.

Cookieinstellingen