Steun lokale ondernemers die tijdens deze Kerstmis veel te bieden hebben (#3)

Foto: aangeleverd

Lokale Noord-Hollandse ondernemers zorgen voor smaakvolle  feestdagen met mooie afhaal- of bezorg kerstdiners, kerstpakketten en kerstboxen vol mooie streekproducten.

Dat de horeca tijdens de huidige coronacrisis een van de zwaarst getroffen sektoren is zal niemand zijn ontgaan. Toch zitten deze ondernemers niet bij de pakken neer en zorgen voor heel mooie culinaire feestdagen in de vorm van met mooie afhaal- of bezorg kerstdiners, kerstpakketten en kerstboxen vol mooie streekproducten.

Horeca-platform Smaakvol NH heeft nu drie uitgebreide artikelen gepubliceerd waarin een aantal producten en restaurants op een rij zijn gezet zodat iedereen gemakkelijk een keuze kan maken om te zorgen voor een gezellige, maar vooral een smaakvol kerstfeest.

In deze derde aflevering aandacht voor borrelboxen, kerstboxen, brunchboxen

Smaakvol NH heeft een aantal producten en restaurants voor je op een rij gezet zodat jij makkelijk een keuze kunt maken om te zorgen voor een gezellige, maar vooral een smaakvol kerstfeest. Dus pak uit met een borrelbox, kerstbox of brunchbox en serveer er een fantastische wijn bij, bestel het online, haal het op of laat het thuis bezorgen.

Heel veel plezier, laat ’t u smaken en vooral, vrolijk kerstfeest!

Klik op onderstaande foto voor de diverse boxen 

 

Cookieinstellingen