’t Skilderwiefke, een frisse blik op schilderwerk

Foto: Aangeleverd

Ben je tijdens het vergaderen via Teams ook zo geschrokken van je eigen achterwand? Of dacht je bij het zien van de werkplek van je collega, dat kan wel een opfrissertje gebruiken. In deze periode kijken klanten en collega’s bij je binnen. En dan wil je er toch netjes bij zitten.

Dus of het nu je werkkamer is, je plafonnetje opgefrist moet worden of dat je de kast van oma bij je interieur betrokken wil hebben. De kinderkamer omzetten naar een tienerkamer of je woonkamer een nieuwe draai geven. Zoek je advies voor als je het niet weet. ’t Skilderwiefke weet raad om te zetten in daad. Creatief en inspirerend, respectvol met aandacht voor detail.

Geboren met verf in haar bloed is Marianne Stam als ’t Skilderwiefke actief in Noord-Holland.

Marianne over werken in Coronatijd: “Een heftige periode voor iedereen. Omdat ik ook mantelzorg verleen, ben ik voorzichtig. Zo mogelijk werk ik thuis. Op dit moment liggen er vier prachtige oude deuren in mijn werkplaats. Op locatie werken was niet nodig. Veilig en het scheelt tijd. Bij een opdracht op locatie worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Dan draag ik niet alleen bij het schuren een mondkapje”.

Meer weten over ’t skilderwiefke? Ga naar www.skilderwiefke.nl. Heb je vragen of wil je een offerte, mail dan: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen