Jong AZ geeft zege bij MVV uit handen

Michel Vonk ziet zijn team domineren maar toch onderuitgaan.

MAASTRICHT – Jong AZ mocht lang geloven in een goed resultaat tegen MVV Maastricht. Tot de 70e minuut van de wedstrijd lag de ploeg van Michel Vonk in winnende positie. Deze gleed echter uit de handen na eerst een doelpunt van Djibril Dianessy en vervolgens in de 81e minuut de winnende treffer van Arne Naudts.

(bron: NH nieuws)

Opvallend moment in de wedstrijd was de tweede goal van de Alkmaarders. Mike Havekotte, de doelman van MVV dacht een kopbal van Mohamed Taabouni eenvoudig uit de lucht te plukken, maar in zijn sprong liet hij de bal de doellijn passeren: 1-1. Op de beelden was het ontzettend lastig te zien, maar de grensrechter was volledig overtuigd.

Door de 3-2 nederlaag blijft Jong AZ steken op de 18e plaats met 23 punten uit 28 wedstrijden. MVV boekt de vierde overwinning op rij en stijgt naar de elfde plek.

Klik HIER voor het wedstrijdverslag van mediapartner NH nieuws.