Start Formule1-seizoen: ‘Racen met Max in Zandvoort doe je thuis!!’

Foto: Charles Duijff, compilatie

Op 26 maart 2021 start het Formule1-seizoen, de Grand Prix (GP) van Bahrein, een kleine eilandstaat in de Perzische Golf. City-Play levert weliswaar geen Perzische tapijten, maar wél een fantastisch speelkleed waarop het hele gezin kan trainen voor de GP Zandvoort, die wordt gehouden op 5 september 2021.

Tekst Charles Duijff / City Play

Thuis racen

Dit jaar doet Max Verstappen mee met de Grand-Prix van Zandvoort! Wil jij met Max mee racen? Dat kán! Thuis racen met Max Verstappen komt met het speelkleed een unieke ‘stap’ dichterbij. Maar….Max laat zich niet zomaar verslaan, dus alle coureurs in de familie, groot en klein,  zullen de komende maanden wel extra moeten trainen. Ook dat kan dus volop thuis! Er is namelijk door het bedrijf City-Play een geweldig speelkleed ontwikkeld van het Circuit van Zandvoort!  Hierop kun je elke GP mee racen en natuurlijk ook straks op 5 september!

Nu al winnen

De redactie van Nieuws.nl mag een speelkleed van het circuit van Zandvoort weggeven aan de meest getalenteerde sportverslaggever. U treft dit artikel van Nieuws.nl ook op Facebook. Deel het op Facebook en reageer onder het artikel met een originele slagzin, bijvoorbeeld: ‘Nadat ik op het speelkleed van het circuit Zandvoort trainen mocht, reed ik Max Verstappen eruit in de Tarzanbocht’ Verzin dus een leuke slagzin! Donderdag 15 april maken we de winnaar bekend.

Alle bochten en details aanwezig op het kleed

Met alle bochten en details is het een informatief maar ook super leuk speelkleed voor zowel kids als volwassen. Je kunt het race circuit nu dus wel heel dichtbij huis halen, het speelkleed is hier verkrijgbaar: https://www.speelkleed.nl/speelkleden/speelkleed-zandvoort/ Zolang de voorraad strekt! En goed nieuws: Onze lezers hoeven geen verzendkosten te betalen met de kortingscode: ‘gratisverzenden’.

Nóg meer winacties:

Ook leuk om te weten…Bij iedere Grand-Prix is er een winactie. Raad de eindtijd van Max en degene die het dichts erbij zit wint het speelkleed van het circuit van Zandvoort.

Op de hoogte blijven daarvan? Volg dan City-Play op Facebook: www.facebook.com/CityPlayEU/ 

Goed doel

Van ieder speelkleed van Zandvoort gaat €1,- per kleed naar stichting Groot Hart. Deze stichting maakt een complete racebelevenis mogelijk voor zieke kinderen.

 

Reacties

Cookieinstellingen