Expositie 90 jaar SCHOT in Grote Kerk Alkmaar!

Foto: Aangeleverd

De Schot-Groep bestaat 90 jaar! Tijd om eens terug te blikken tijdens de foto expositie ‘SAMEN WERKEN AAN DE TOEKOMST’ in de Grote Kerk in Alkmaar. Kom in 90 foto’s de groei in beeld bekijken van zowel de Schot Groep als de stad Alkmaar in de afgelopen 90 jaar.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk (controle coronabewijs) voor het publiek en er is gratis koffie/thee/limonade.

 • Foto Expositie:  90 jaar Schot
 • Thema: “Samen werken aan de toekomst”
 • Datum: Zondag 31 oktober
 • Tijd: Tussen 12.00 en 17.00 uur
 • Locatie: Grote Kerk Alkmaar

Al 90 jaar SCHOT in de zaak!
De Schot Groep is opgericht 1931 door Gijsbert Cornelisz Schot aan de herenweg in Oudorp. Gestart als kleinschalig familiebedrijf voor zandafgraving en transport, is de Schot Groep inmiddels uitgegroeid tot een breed opererend bedrijf met ruim 450 medewerkers verdeeld over zeven werkmaatschappijen, die actief zijn op het gebied van bouw, geconditioneerd transport, ICT en beveiliging.

Duurzame toekomst
Om de duurzaamheidsambitie van de Schot Groep te realiseren, investeren de verschillende divisies continue in innovatieve energiebesparende oplossingen en hiermee draagt de Schot Groep bij aan de elektrificatie van de bouwplaats en het reduceren van uitstoot van CO2 en stikstofoxiden tijdens de uitvoering van projecten. Zo werken wij samen aan een duurzame toekomst.

De 7 werkmaatschappijen van de Schot Groep

 • Schot Verticaal Transport
  Voor zowel het horizontale als het verticale verplaatsen van lang, breed, hoog of zwaar materiaal. Het kranenpark bestaat uit een serie nieuwe, moderne  telekranen en mobiele elektrische torenkranen. Schot Verticaal Transport heeft negen vestigingen in Nederland. Ook actief als industriële verhuizer.
 • Schot Infra
  Dienstverlenend bedrijf voor particulieren, bedrijven en overheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.  Sinds kort ook actief in de betonbouw zoals bruggen en gemalen etc.
 • DailyCool
  Logistieke oplossingen binnen geconditioneerd transport en, desgewenst, het vervoer en opslag van alle denkbare vers-  en diepvriesproducten.
 • Kwinfra Milieu- & Civieltechnisch Adviesbureau
  Onafhankelijk ingenieursbureau voor duurzame ontwikkeling van de leefomgeving, infrastructuur en mobiliteitsvraagstukken. Van eerste initiatief tot en met realisatie ondersteunt Kwinfra zijn opdrachtgevers bij complexe projecten en vraagstukken.
 • Spyke Security
  Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera)toezichtcentrale in Alkmaar bedient Spyke Security haar klanten op het gebied van security en facilitaire diensten. Spyke Security is gespecialiseerd in cameratoezicht, servicecentrale, toegangscontrole en gebouwbeheer.
 • Datacenter Noord Holland
  Voorziet verschillende regionale gemeenten, zorgcentra en ICT-bedrijven van een veilige en betrouwbare plek voor al hun ICT-apparatuur. Datacenter Noord-Holland biedt lokale service, maar wereldse toegang!
 • Schot Rijplaten Verhuur
  Gespecialiseerd in de verhuur van stalen- en kunststof rijplaten en hardhouten draglineschotten voor het maken van tijdelijke bouwwegen, bouwkraan plateaus, overkluizingen en noodbruggen.

Reacties

Cookieinstellingen