Alkmaar heeft jubilerende bier-engineer Moersleutel

Zaterdag j.l. werd het een feestje op het terrein naast podium Victorie, waar de Alkmaarse bierbrouwer Moersleutel het 6-jarig jubileum vierde. De redactie van Alkmaar.nieuws.nl was vroeg aanwezig en het was nog rustig op dat moment, maar die dag werden ca. 500 mensen verwacht op het feestterrein!

Tekst, foto’s en film Charles Duijff

Ik kreeg sowieso een voorproefje van de live-muziek. De ‘Blues Brent’ bracht een glimlach op het gezicht van aanwezige dames met hun vertolking van ‘The Lady Smiles’ (Golden Earring). Zie openingsfilmpje. 1 van de gitaristen heet Brent (als ik het goed schrijf) en zo ontstond de gelegenheidsnaam ‘The blues Brent’ ipv band….

Jammer dat ik meer journalistieke activiteiten had die zaterdag. Het zal vast heel gezellig zijn geworden in de loop van de dag! Het feestterrein was in elk geval vrolijk versierd! De ‘sound-cheque’ van The Blues Brent gebeurde niet helemaal zonder publiek. De redactie van Alkmaar.nieuws.nl feliciteert de jubilerende bier-engineer Moersleutel van harte met het jubileum. PROOST op een lang bestaan!

Cookieinstellingen