55+

Heb jij last van een winterdip? Beauty by Sorena geeft zeven tips om de winter door te komen

Foto: Unsplash - Jason Blackeye

Ben je snel moe en futloos. Zie je op tegen de komende maanden. Zou je het liefst onder de wol kruipen en er pas van het voorjaar weer uit komen? Dan heb jij waarschijnlijk last van een winterdip. Maar geen zorgen, met deze tips van Beauty by Sorena kom je er doorheen.

Zeven tips op rij:

  1. Laat zo veel mogelijk daglicht naar binnen. Thuis , op je werk en zoek het daglicht op als je even de tijd hebt om naar buiten te gaan.
  2. ga er op uit en duik de frisse buitenlucht in.
  3. Slik vitamine -D het zonnetje in een potje.
  4. Gun jezelf een verwen moment. Doormiddel van een van mijn massages kan je ontspannen , verminder je stress en komt het geluks hormoon serotonine en endorfine het lichaamseigen pijnstiller vrij. Hoofdpijn verminderd en door de ontspanning kan je ook s’ nachts beter slapen. Zie het als een mini vakantie waar alles alleen om jou draait.
  5. Houd je ritme aan, je zal de neiging hebben langer te snoozen maar hiermee sleep je de winterdip in de hand en zal het steeds moeilijker worden er uit te komen. Dus bedenk wat je op een dag gaat doen en sta op de zelfde tijd op.
  6. Geef extra aandacht aan de leuke dingen die je mee maakt. En plan ook wat extra dingen in. Al is het dat kopje koffie met die ene vriendin die je al een tijd niet hebt gezien. ( het hoeft niet groots en duur)
  7. Blijf je last houden van sombere gevoelens wees niet bang om hiervoor eens met je huisarts te praten. Je bent lang niet de enige die hier last van heeft . En soms is een luisterend oor al een stap in de goede richting.

Voor meer tips over gezondheid en huidverzorging volg mij op instagram @beauty_by_sorena of kijk voor meer tips op BEAUTY BY SORENA.

Reacties

Cookieinstellingen