Outdoorpark Alkmaar start Obstacle Run Trainingen

Foto: Alkmaar Sport

Na de zomerstop start Outdoorpark Alkmaar op woensdag 5 september weer met Obstacle Run Trainingen voor recreanten én ervaren wedstrijdlopers.

De trainingen zijn zeer geschikt ter voorbereiding op diverse runs, maar ook te volgen als intensieve bootcamp training. Recreanten trainen om 19.30 uur onder begeleiding van een ervaren trainer. Om 20.00 uur kunnen gevorderden zelfstandig de obstakels in het park bedwingen. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/training.

Er gaan twee groepen van start: de groep ‘Recreant’ en de groep ‘Zelfstandig’. De recreantengroep traint onder begeleiding van een ervaren instructeur een uur lang diverse technieken, zoals touwklimmen, apenhang, cat crow, schippersslag en paalklimmen. Men kan wekelijks komen trainen maar het is ook mogelijk een losse lessen te volgen. De groep met ervaren wedstrijdlopers traint zelfstandig in groepsverband. Ook deze training duurt een uur. “Het zijn ideale trainingen om fysiek het maximale uit jezelf te halen. Voor wie op zoek is naar een bootcamp training, maar dan nét even uitdagender, is de Obstacle Run Training een echte aanrader.”

Kosten en aanmelden
De Obstacle Run trainingen vinden vanaf woensdag 5 september iedere week plaats op het terrein van Outdoorpark Alkmaar. De training voor recreanten start om 19.30 uur, de training voor gevorderden om 20.00 uur. De prijs voor een uur recreantentraining is € 9,-. Gevorderden, die zelfstandig trainen, betalen € 5,50 per keer. Per lesgroep kunnen er maximaal 20 personen deelnemen van minimaal 16 jaar oud.

Reacties

Cookieinstellingen