Aanschuiven aan tafel, bij mensen die je (nog) niet kent

Foto: Meals Unite

‘Meals Unite’ ofwel ‘Eten verbindt’’. Een bijzonder concept, ontwikkeld door René Bakker en Annelies Putman Cramer met als doel: contact leggen in huiselijke sfeer met een culinaire touch.

Als we aanbellen en de deur wordt geopend worden we vriendelijk verwelkomd door Annelies. Gewoon bij mensen thuis aanschuiven, met nog meer mensen die je (nog) niet kent. Dat is het concept van ‘Meals Unite’. De lancering van het platform en de app was afgelopen dinsdag waar chef-kok Julius Jaspers het eten van die avond verzorgde. René Bakker en zijn partner Annelies Putman Cramer zijn de initiatiefnemers van deze mooie manier om mensen op lokaal niveau met elkaar te verbinden door middel van eten.

Met een biertje in de hand is de eerste kennismaking met co-founder Kelvin daar. Het volgende half uur druppelt de rest van de gasten binnen en na een korte introductie worden we uitgenodigd om plaats te nemen volgens tafelschikking. De lange tafel is prachtig gedekt met als finishing touch kaarsjes en bloemen.

Contact leggen in huiselijke sfeer
De eerste contacten zijn gelegd, we scheppen voor elkaar op en genieten van het heerlijke eten en de gezellige mensen in een huiselijke sfeer. Precies wat ‘Meals Unite’ wil.

Klik HIER voor het hele verhaal

Cookieinstellingen