Beursvloer brengt 416 deals tot stand tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers in Alkmaar

Foto: NH Nieuws / screenshot

Voor de zevende keer organiseerde Stichting De Waaier donderdag 18 november De Beursvloer in het AFAS Stadion in Alkmaar. De Beursvloer is een tweejaarlijks evenement waarbij maatschappelijke organisaties en ondernemers met elkaar in contact komen.

(bron: NH Nieuws)

Verbinding
Voorafgaand aan de officiĆ«le opening nam burgemeesters van Alkmaar, Piet Bruinooge, nog even het woord. “De verbinding tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties maakt het zo goed. Vorig jaar waren er 554 matches, een heel mooi aantal. Ik ben er trots op dat we dit als regio voor elkaar krijgen.”

Zelf heeft de Alkmaarse burgemeester een paar jaar geleden ook meegedaan, hij reed rond in een Jaguar en vervoerde ouderen: “Dat was een leuke ervaring”, vertelt hij.

Matches maken
Voorzitter van De Waaier, Monique Spaansen had de eer om De Beursvloer 2018 officieel te openen. Ze sloeg op een gong, en er werd een lint doorgeknipt. “Matches maken maakt gelukkig, dus ik vind het heel mooi om daaraan bij te dragen vanuit het bestuur”, vertelt zij. “Dit laat zien dat we heel sterk zijn met z’n allen.”

Het uiteindelijke resultaat, 416 deals lag weliswaar wat lager dan de vorige keer, alle partijen toonden zich toch duidelijk meer dan tevreden.

Klik HIER voor de complete reportage met filmimpressie en interviews van mediapartner NH Nieuws

Reacties

Cookieinstellingen