Jelle Brandt Corstius 7 november in TAQA Theater de Vest

Foto: Hans Pool

Reisjournalist en meesterverteller Jelle Brandt Corstius is terug in de theaters. Op woensdag 7 november komt hij naar TAQA Theater De Vest om te vertellen over zijn reizen in Rusland, India en de rest van de wereld.

Een bijzonder theatercollege met beelden en muzikale begeleiding van de Russische accordeonist Oleg Fateev.

Een wilde reis
Sommige mensen zijn rusteloos, willen altijd nieuwe reizen maken en indrukken opdoen. Reisjournalist en meesterverteller Jelle Brandt Corstius is er zo een. Al meer dan tien jaar is hij op pad voor Trouw, de VPRO, of gewoon voor zichzelf. Wat heeft hij geleerd van de mensen die hij tegenkwam? Begeleid door beelden van zijn series en muziek van de Russische accordeonist Oleg Fateev. Wees voorbereid op een wilde reis langs de gekste uithoeken van de wereld.

Over Oleg Fateev
Jelle wordt muzikaal begeleid door Oleg Fateev. Hij is geboren in Moldavië en reist de hele wereld over met zijn bayan, een Russische accordeon. Oleg heeft opgetreden met artiesten als Herman van Veen, Nynke Laverman en Mathilde Santing. Daarnaast was hij actief als muzikaal leider, componist en arrangeur bij diverse theatergezelschappen. Oleg Fateev neemt u op zijn eigen karakteristieke wijze mee naar het hoge noorden, het verre oosten, het warme zuiden of het wilde westen.

Meer informatie en toegangskaarten
Jelle Brandt Corstius en Oleg Fateev zijn op woensdag 7 november in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 21,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 -16.00 uur).

Reacties

Cookieinstellingen