Vriendenbock 2018: genieten van bockbieren op unieke locatie

Foto: Vriendenbock

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november vindt in de 500-jarige Alkmaarse Grote Kerk de 4e editie plaats van Vriendenbock

(bron: Alkmaar Prachtstad)

Gezellig met je vrienden proeven van allerlei verschillende (bock-)bieren; het is een fijne insteek voor een avondje uit. Zeker als je daarbij ook nog eens Alkmaars grootste monument vanbinnen kunt bekijken. Geen wonder dat Vriendenbock in de afgelopen jaren zo’n succes is geworden!

Genieten van maar liefst 45 verschillende soorten bier in de bijzondere ambiance van de 500-jarige Alkmaarse Grote Kerk. Dat is het Vriendenbockfestival. Dit jaar vindt het festival plaats op 2 en 3 november van 16.00 tot 23.00 uur.

Bier & spijs
Op het Vriendenbock krijgt de combinatie ‘bier en spijs’ ook veel aandacht. Twee lokale restaurateurs verzorgen bijpassende gerechten en hapjes. Dat betekent dat er op het festival allerlei lekkers en bijpassends te eten verkrijgbaar is. Voor een totaalbeleving is er livemuziek, verzorgd door regionale artiesten.

Kaarten
Kaarten voor het festival zijn online te bestellen via www.vriendenbock.nl. Een toegangskaart kost in de voorverkoop € 22,-; aan de deur € 25,-. Hiervoor krijg je entree, een uniek bierglas en 4 consumptiemunten. Bestel je toegangskaarten snel op www.vriendenbock.nl. De opbrengst van het festival komt ten goede aan het behoud van de Grote Kerk.

Vriendenkorting
Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk betalen slechts € 17,- (maximaal 2 kaarten per vriendenpas). Vriend worden? Kijk op: www.vriendengrotesintlaurenskerk.nl/word-vriend

Reacties

Cookieinstellingen