Musical workshop voor jeugd tijdens Open Dag Artiance op zaterdag 8 september

Foto: Artiance

Centrum voor de Kunsten Alkmaar start musicalklassen met open proefles voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Vanaf 6 jaar kun je al beginnen met Musical-les! In september starten de musicalklassen bij Artiance met een open proefles. Wat is er nu leuker om samen met een groep jongens en meiden wekelijks met jouw favoriete activiteit bezig te zijn. De cursussen worden gegeven door twee professionele musicaldocenten.

Presentatie in theaterzaal
Bij Artiance kun je een gehele leerlijn volgen; kinderen van 6-9 jaar en 9-12 jaar starten in een musicalklas. Je kunt als je wilt, meerdere jaren meedoen; want ieder jaar is anders. Aan het eind van het cursusjaar geven de musicalklassen 1 (6-9 jaar) een spetterende presentatie in onze theaterzaal. De musicalklassen 2 (9-12 jaar) maken een gezamenlijk musicalconcert met veel zang en echte videoclips. Veel filmpjes worden gemaakt tijdens het musicalweekend in Schoorl, de klassen gaan namelijk samen op musicalklamp.

Doorstromen naar productiegroep
Heb je ervaring opgedaan in de musicalklas en heb je voldoende geleerd dan kun je doorstromen naar een productiegroep. De productiegroepen maken een echte musical, met een compleet verhaal, kostuums, attributen en decor. Echt supertof; de musicalvoorstelling wordt drie keer gespeeld. Aan een productiegroep kun je alleen meedoen na auditie of op advies van de docenten.

Kijk voor meer informatie op de website www.artiance.nl

Reacties

Cookieinstellingen