55+

Waagplein helemaal in stemming voor 13e Alkmaarse Wandel4Daagse

Foto: Wim Meijer Fotografie

Ophalen startnummers, een glaasje op ’t plein, genieten van een 4Daagse-menu en van livemuziek van de jubilerende coverband Memphis

De toon is helemaal gezet. Afgelopen avond konden de deelnemers aan de 13e editie van de Plus Wandel4Daagse Alkmaar hun startnummer ophalen op een zonovergoten Waagplein. Bij een temperatuur van rond de 20 graden en nauwelijks wind was het voor iedereen ronduit genieten. Zeg maar ‘voorpret op hoog niveau’ en daarmee ideale omstandigheden om nog even een koolhydraatrijk 4Daagse-menu in te nemen.Die koolhydraten zullen de 6000 deelnemers aan de Wandel4Daagse hard nodig hebben. Zeker de deelnemers op de langere afstanden, de 25 en de 40 kilometer, konden wel een ‘ondergrondje’ gebruiken.

Alles bij elkaar heerste er een prima en optimistisch sfeertje op het Waagplein, de plek waar al die duizenden deelnemers op zaterdag 22 juni feestelijk zullen worden ingehaald na hun indrukwekkende duurprestatie.

Jubilerende coverband (50 jaar) Memphis zette de juiste tuin op het Waagplein met het eveneens 50 jaar oude Get Back van The Beatles.

Reacties