112

Overval op 15-jarige pizzakoerier in Alkmaar

Foto: Pixabay

Op dinsdagavond 20 november is een 15-jarige pizzakoerier op de Reviusstraat in Alkmaar overvallen toen hij op de fiets op weg was naar de Stalpaertstraat om pizza’s af te leveren.

De jonge Alkmaarder reed omstreeks 22.20 uur als pizzakoerier op een fiets naar de Stalpaertstraat toen hij onderweg werd aangesproken door een jongen. Hij fietste echter gewoon door om de bestelling af te leveren. Bij het opgegeven adres bleek niemand thuis te zijn. De pizzakoerier keerde zijn fiets en reed weer terug.

Op de Reviusstraat (bij de kruising met de Asseijnstraat) werd hij aangesproken door twee jongens die hem tegenhielden. Voor het slachtoffer het wist, stonden er vier jongens om hem heen. De overvallers eisten geld. Nadat zij het slachtoffer zijn portemonnee afhandig handden gemaakt, namen zij ook de pizzatas met pizza’s mee. Het slachtoffer liep geen letsel op.

Getuigen gezocht
De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Cookieinstellingen