Eerste nationale zakenvrouwencongres in juni

Landgoed Waterland.
Foto: Topfoto

Het statige, particuliere landgoed Waterland in Velsen-Zuid vormt op 23 juni het decor van het eerste nationale zakenvrouwencongres. Thema is ‘Verrijk jezelf’.

“Het wordt een dag vol interessante spreeksters, workshops, brainstormsessies, high tea, diner, ontmoetingsmomenten, netwerksessies en beursstands. Alles voor de zakenvrouw van nu”, aldus de organisatie.

Die bestaat uit LEF Zakenvrouwen (top Nederlandse zakenleven), Post Verkade Groep, Nederlandse Zaken NH en Vrouw en Haar Netwerk. “Samen zorgen wij ervoor dat de top van de Nederlandse zakenvrouwen op 23 juni bij elkaar komt om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren, hun eigen netwerk uit te breiden en vooral ook te genieten van een geweldige middag of avond.”

Middag

De bezoeksters kunnen kiezen voor een middag- of avondcongres, maar mogen natuurlijk ook beide bezoeken. De middageditie is van 14 tot 18 uur, het avondprogramma begint om 18 en eindigt om 22 uur.

Wie de spreeksters worden en wat er nog meer komt, is de komende weken te zien via website www.nationalezakenvrouwencongres.nl. Kaarten voor het congres zijn verkrijgbaar voor 55,- per persoon per editie, inclusief hapjes en drankjes, en zijn alleen te bestellen via Eventler, www.eventler.com/nationalezakenvrouwencongres. Er zijn voor dit evenement twee keer 250 kaarten beschikbaar. “Dus wees er snel bij”, aldus woordvoerster Saskia Post.

Reacties

Cookieinstellingen