Geen Glazen- maar Houten Huis in Noord Holland 19 t/m 22 december 2018

Van woensdag 19 december tot en met zaterdag 22 december 2018 krijgt Noord Holland in de gemeente Beverwijk Het Houten Huis. Iedere dag tussen 8.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds bent u van harte welkom! In samenwerking met de Linda Foundation (Linda de Mol) gaat radio Beverwijk vier dagen lang live uitzenden voor een bijzonder goed doel. Daarnaast treden vele artiesten op en beleeft u er gezelligheid en saamhorigheid. Opstelling van Het Houten Huis in Grote Kerk zorgt er voor dat bezoekers geen last hebben van onverhoopt slecht weer.

Teksten van Raimond Bos en Charles Duijff. Foto en film Charles Duijff

Onder het motto “Beverwijk geeft om haar kinderen” organiseert Radio Beverwijk dit speciale project met natuurlijk als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Voetbal-liefhebbers opgelet!

De KNVB heeft voor de veiling een voetbalshirt van het Nederlands elftal beschikbaar gesteld met de handtekeningen van alle spelers die onlangs tegen Duitsland speelden. Zeer actueel dus en een bijzonder collectors-item dit prachtige shirt!! (zie en beluister ook filmpje)

Muziek aanvragen

Luisteraars naar radio Beverwijk kunnen tegen betaling een plaat aanvragen. Dankzij het internet kan dat natuurlijk overal ter wereld. Op de site van radio Beverwijk: www.radiobeverwijk.nl treft u de button luisteren.

Zelf actie voeren

Scholieren en verenigingen kunnen zelf acties gaan ontketenen. Vanuit het bedrijfsleven zijn al sponsormiddelen toegezegd. Door donaties via speciale donatiepotten bij winkeliers, enzovoort wordt eveneens geld ingezameld. Net als in het ‘Glazen Huis’ van NPO 3FM kan iedereen in december vier dagen lang naar het ‘Houten Huis’ komen om het geld te brengen. Ook van buiten Beverwijk bent u van harte welkom. Uw bijdrage kan echter ook gestort worden op een speciale actiepagina van de Linda-foundation. (websitelink onderaan dit artikel) De volledige opbrengst is uiteindelijk bestemd voor gezinnen met kinderen die leven onder het minimum inkomen. Deze kinderen moeten vaak een smoes verzinnen om onder deelname aan het schoolreisje uit te komen, hebben niet zo veel speelgoed als hun klasgenootjes of krijgen zelfs onvoldoende gezond te eten, omdat er simpelweg geen geld voor is.

Radio Beverwijk zet zich hiervoor in ter afsluiting van het jubileumjaar. In mei van dit jaar werd het 25-jarig bestaan van de omroep gevierd. Het leek de vrijwilligers van Radio Beverwijk een goed idee om het jubileum af te sluiten met een actie voor een goed doel. Om dit alles in goede banen te leiden, is een aparte stichting actief.

Website LINDA FOUNDATION

WORDT VERVOLGD !!!

 

Reacties

Cookieinstellingen