Gratis Space Star bij aankoop Outlander

Wees politici te slim af en koop 'm nu.
Foto: Renses Alkmaar

Een gratis Space Star van bijna negen mille bij aankoop van een Outlander PHEV, van vandaag tot en met tweede paasdag. Is dat een 1-aprilgrap? Nee. Bij Mitsubishi-dealer Renses Alkmaar zijn ze bloedserieus.

Het familiebedrijf aan de Robbenkoog in Alkmaar is bijzonder trots op zijn nieuwe website: http://www.outlandermetkorting.nl. Bedrijfsleiders André Renses:“Die vormt opnieuw een bewijs van onze nooit aflatende inspanningen om voor onze klanten de beste PHEV-deal te realiseren. Dat doen we bijvoorbeeld door groot in te kopen en snel te anticiperen op de ontwikkelingen op de markt.”

Op de site zijn bijzondere acties te vinden. Bijvoorbeeld ‘Space Star cadeau’.  Van vandaag 1 april, tot en met 6 april (tweede paasdag, als het bedrijf geopend is van 10 tot 17 uur), krijgt de koper van een Mitsubishi Outlander PHEV uit de voorraad een Mitsubishi Space Star van 8890 euro cadeau. De plug-in hybride van het model Instyle Sport is uiterst compleet uitgerust met onder veel meer een sportuitlaat, leren bekleding, twee sets banden (zomerset 20 inch en winterset 18 inch) en kleur naar keuze.

De koper betaalt geen € 73.028, maar € 64.138. Kijk voor meer informatie op http://www.outlandermetkorting.nl/listings/mitsubishi-outlander-phev-instyle-sport-2/.

 

...Space Star cadeau.
…Space Star cadeau.

 

Reacties

Cookieinstellingen