Cheque van Van Zwienen

Vijf mille voor Praethuys.
Foto: gemeente Alkmaar

Van Zwienen Autobedrijven BV heeft een cheque van € 5000 aan ‘t Praethuys in Alkmaar overhandigd. Aanleiding was het nieuwe bedrijfspand van de Peugeot- en Citroëndealer.

In maart verrichtte burgemeester Piet Bruinooge de opening van de ‘garage’ aan de Helderseweg in Alkmaar. Het bedrijf vroeg aan de burgemeester of hij een goed doelt wist voor een gift. Bruinooge stelde direct ’t Praethuys voor. “Maatschappelijk ondernemen stimuleren we als college van harte. Het is mooi dat ik als burgemeester bedrijven en goede doelen op deze manier aan elkaar kan verbinden. ’t Praethuys is een heel bijzonder goed doel”, aldus de burgemeester.

’t Praethuys zet zich met zo’n 70 vrijwilligers in voor het welzijn van een ieder die met kanker te maken heeft. Het biedt aandacht, steun en informatie. Iedereen is van harte welkom voor een praatje, voorlichting, een activiteit, contact met lotgenoten of een moment van rust en bezinning. In ’t Praethuys kunnen patiënten en hun naasten inspiratie opdoen, zodat ze na verloop van tijd de draad van hun leven weer op kunnen pakken.

 

Reacties

Cookieinstellingen