112

Politie zoekt drie getuigen van steekpartij Beverwijk

Foto: Nieuwsfoto

BEVERWIJK – ┬áhet onderzoek naar de toedracht van de dodelijke steekpartij op vrijdag 28 mei in de Baanstraat in Beverwijk waarbij een 54-jarige inwoner van Langedijk overleed en twee Haarlemmers gewond raakte, is de politie op zoek naar drie (jonge)mannen die getuige zijn geweest, maar met wie de politie nog niet heeft gesproken.

Het rechercheonderzoek wordt voortgezet en in dit onderzoek is sprake van 3 verdachten: twee van hen (een 66-jarige Haarlemmer en een 61-jarige man uit Haarlem) liggen nog gewond in het ziekenhuis. De derde verdachte, een 27-jarige man zonder vast woonadres, werd vrijdag aangehouden en zit ingesloten op het politiebureau. Hij wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Alle verdachten zitten in beperkingen.

Getuigenoproep
De recherche is specifiek op zoek naar drie getuigen die zich die vrijdagavond op de Baanstraat bevonden. Het gaat om drie (jonge)mannen die tussen 22.30 en 22.45 uur in de Baanstraat waren ter hoogte van de haarstudio. Twee van de mannen hadden een fiets bij zich. De politie komt graag in contact met hen, zij kunnen mogelijk beschikken over goede informatie hebben. Zij worden verzocht om contact op te nemen met Team Grootschalige Opsporing in Haarlem, via tel.nr. 0900-8844, of via onderstaand tipformulier.

Reacties

Cookieinstellingen