112

In duingebied gevonden lichaam is van Gerda Mooij uit Bergen

Foto: Politie

Het lichaam dat vanmorgen in het duingebied van Bergen werd gevonden is van de vermiste Gerda Mooij (74) uit Bergen. “Zij is niet door een misdrijf om het leven gekomen”, laat een woordvoerder van de politie weten.

(bron: NH Nieuws / Politie)

Vandaag werd er samen met het Veteranen Search Team opnieuw gezocht naar de dementerende vrouw uit Bergen. Een tipgever zou Gerda mogelijk in het duingebied bij Bergen hebben gezien. Gerda was sinds vorige week zondag vermist.

Eerder vandaag kon de politie nog niet bevestigen dat het gevonden lichaam van Gerda was. Inmiddels is haar familie van de bevindingen op de hoogte gebracht. “We wensen de nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies”, aldus de woordvoerder van de politie.

De 74-jarige Gerda raakte een week geleden vermist toen ze samen met haar man Piet door het duingebied van Bergen aan het fietsen. Hij verloor de dementerende vrouw uit het oog en ze reed ineens niet meer achter hem. Daarna kwam er een grote zoekactie op gang waarbij hulpdiensten, het Veteranen Search Team en buren samen naar de vrouw zochten.

Reacties

Cookieinstellingen