Laatste rondleidingen buitenexpositie #TIERGARTEN

Foto: Wim Meijer Fotografie

#TIERGARTEN-curator Jaap Velserboer heeft de afgelopen maanden een reeks rondleidingen gegeven over de buitententoonstelling op het Bolwerk in Alkmaar. Allemaal waren ze volgeboekt.  Daarom organiseert Kunstuitleen Alkmaar alsnog twee rondleidingen.

(foto’s: Wim Meijer Fotografie)

Wie maakte wat en waarom?
Ben je dus nog steeds benieuwd wat het verhaal is achter de grote roofvogels die boven het Bolwerk hangt? Of wat de kunstenaar ons duidelijk wil maken met alle blauwe vogelkooien die in de monumentale eik op het bolwerk hangen? Meldt je dan snel aan voor één van de twee laatste rondleidingen door onze curator.Rondleidingen
Tijdens de wandeling langs de beeldenroute krijg je extra achtergrond informatie over de werken, ins en outs over de kunstenaars en hun bedoeling met het werk. Op maandag 30 augustus of vrijdag 10 september leidt Jaap je in ca. 60 minuten door #TIERGARTEN. Verzamelen om 19:15, vertrek om 19.30 uur vanaf Molen van Piet (pad naast Ritsevoort 66, Alkmaar). Deelname € 5,- contant. Opgeven via [email protected].

Speciale lezing O.C. Hooymeijer
Van beeldend kunstenaar O.C. Hooymeijer staat er werk op het Bolwerk. Naast kunstenaar is O.C. Hooymeijer ook schrijver, amateur-ornitholoog en rasverteller Tijdens de lezing De Wondere Vogelwereld neemt hij je mee in zijn wondere wereld. Een wereld waarin alles draait om vogels uit de werkelijkheid of de onwerkelijkheid, en waarin realiteit en fantasie vaak niet meer te onderscheiden zijn. De lezing vindt plaats op donderdag 2 september, aanvang 20:00 uur in de Kunstuitleen Alkmaar. Toegang: €5,-. Opgeven via [email protected].

Meer informatie op: https://www.kunstuitleenalkmaar.nl/nieuws/rondleidingen.

Cookieinstellingen