55+

Bettine Vriesekoop opent OldStars Tafeltennis bij Ping Pong Alkmaar

Foto: Ping Pong Alkmaar

Tafeltennisvereniging Ping Pong Alkmaar begint op 22 september met tafeltennislessen speciaal voor 55-plussers en heeft op 18 september als grand opening voor deze sessies een open middag onder leiding van Bettine Vriesekoop

Na een uitdagend jaar waarin er ook door ouderen (te) weinig gesport is, pakt Ping Pong Alkmaar het batje op samen met het Nationaal Ouderenfonds door, onder de noemer “Old Stars Tafeltennis”, wekelijkse sessie voor deze doelgroep aan te bieden.

Als kick-off voor deze sessies komt niemand minder dan Bettine Vriesekoop een clinic en intromiddag geven op 18 september van 11.00-13.00. Deze kick-off is open voor iedereen en is een leuke manier om (weer) kennis te maken met de sport.  Na de kick-off begint Ping Pong Alkmaar met wekelijkse OldStars sessies op woensdag van 12.30-13.30 waarin het sociale aspect ook erg belangrijk is en er dus ook een lekker kopje koffie gedronken wordt.De locatie van de kick-off op 18 september en de wekelijkse sessies daarna is Tochtwaard 20, 1824EZ in Alkmaar. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk. De kosten zijn 3.50 per keer.

Voor meer informatie over dit project zie ook www.oldstars.nl/tafeltennis/ . Voor meer informatie over de tafeltennisvereniging Ping Pong Alkmaar bezoek www.pingpongalkmaar.nl  of  https://www.facebook.com/pingpongalkmaar.

Reacties