Musicalster worden bij Artiance 

Foto: Nico Hoek

Vanaf 6 jaar kan jeugd bij Artiance al beginnen met Musical-les! Er is nu nog ruimte in musicalklas 1 voor kinderen van 6-9 jaar. De cursus wordt gegeven door een professionele musicaldocent.

Bij Artiance kun je een gehele leerlijn volgen; kinderen van 6-9 jaar en 9-12 jaar starten in een musicalklas. Je kunt, als je wilt, meerdere jaren meedoen; want ieder jaar is anders. Aan het eind van het cursusjaar geven de musicalklassen 1 (6-9 jaar) een spetterende presentatie in onze theaterzaal. De musicalklassen 2 (9-12 jaar) maken een gezamenlijk musicalconcert met veel zang en echte videoclips.

Heb je ervaring opgedaan in de musicalklas en heb je voldoende geleerd dan kun je doorstromen naar een productiegroep. De productiegroepen maken een echte musical, met een compleet verhaal, kostuums, attributen en decor. Echt supertof; de musicalvoorstelling wordt drie keer gespeeld. Aan een productiegroep kun je alleen meedoen na auditie of op advies van de docenten.

Doe jij dit schooljaar ook mee met deze superleuke lessen?  Aanmelden doe je via de website van Artiance. De eerste les is een proefles. Na de proefles kan men de inschrijving kosteloos annuleren.

www.artiance.nl/aanbod/musical/

Reacties