[email protected] van start met sport en cultuur clinics in de Daalmeer

Foto: Stichting Sport-Z

Stichting Sport-Z start donderdag 28 oktober met culturele en sportieve activiteiten op het Cruyff Court in de Daalmeer. Deze dag en de daaropvolgende drie donderdagen in november verzorgen trainers clinics freerunning, dans en tekenen op en naast het Cruyff Court aan de Johanna Naberstraat. Iedereen van 6 tot 18 jaar kan hier van 16.00-17.00 uur gratis aan meedoen. Aanmelden is niet nodig.

Dankzij een unieke samenwerking van het Jeugdfonds Sport & Cultuur met de Johan Cruyff Foundation worden er nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Courts georganiseerd. Het project [email protected] legt de verbinding tussen sport en cultuur, zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op de Cruyff Courts. Dit wordt mogelijk gemaakt door de financiers De VriendenLoterij en het Fonds voor Cultuurparticipatie. In de gemeente Alkmaar maken diverse jongeren aanspraak op het Jeugdfonds Sport & Cultuur, in combinatie met het aanwezige Cruyff Court in de Daalmeer was de verbinding dan ook snel gelegd.

“Iedereen van 6 tot 18 jaar die interesse heeft om mee te doen aan de activiteiten die na de Herfstvakantie op het Cruyff Court van start gaan, vragen donderdag 28 oktober naar het veldje te komen. Ter plaatse kan je leuke clinics hopen we je de volgende week natuurlijk weer te zien,” aldus Jelle Zuijdam, sportcoördinator bij Sport-Z.

Ben je 28 oktober verhinderd maar wil je wel graag meedoen, dan kan je ook in een andere week aansluiten. Kijk voor meer informatie ook op www.sport-z.org/cultuurcruyffcourts.

Reacties

Cookieinstellingen