Bruisende kerstactiviteiten bij zwembad Hoornse Vaart

Foto: zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. Het animatieteam van Alkmaar Sport pakt uit met gratis animatie op de woensdag- en zaterdagmiddag. Daarnaast is de interactieve glijbaan bij het Golfslagbad vernieuwd en ligt er elke middag een 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Genoeg activiteiten voor een hele dag plezier.

Zwembad Hoornse Vaart hanteert tijdens de kerstvakantie aangepaste openingstijden. Meer informatie over de kerstvakantie is te vinden via www.hoornsevaart.nl/vakantie.

Vernieuwde interactieve glijbaan
De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de populaire attractie bij het Golfslagbad. Locatiemanager Marcel Ruitenberg is erg blij met het opgeleverde resultaat: ‘’Het interactieve spel met verlichte touchpoints waarbij de kinderen tijdens de glijbaanrit verrast worden met licht- en geluidseffecten is opgeknapt. Zo is de trap opnieuw geïnstalleerd en hebben de tegels rondom de glijbaan, genaamd de Aquasmash, een opfrisbeurt gekregen’’. Als klap op de vuurpijl heeft ook het interactieve gedeelte van de Aquasmash een update gekregen. Ruitenberg vervolgt enthousiast zijn verhaal: ‘’Er zijn nieuwe thema’s toegevoegd aan de glijbaan. De kleuren en geluiden binnen in de glijbaan passen zich aan aan de nieuwe thema’s. De Aquasmash is dus helemaal klaar voor de kerstvakantie!’’

Stormbaan in het 50-meterbad
Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want van maandag 27 december tot en met zondag 9 januari ligt er elke middag een 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Het is nog even een verrassing welke stormbaan er in het 50-meterbad ligt. Daarnaast is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn.

Aangepaste openingstijden
Van maandag 27 december tot en met zondag 9 januari kunnen bezoekers genieten van allerlei activiteiten in het zwembad. In verband met de kerstvakantie en de huidige coronamaatregelen hanteert het Alkmaarse zwembad aangepaste openingstijden en een aangepast aquafitnessprogramma. Kijk voor de aangepaste openingstijden en een overzicht van de aquafitnesslessen op www.hoornsevaart.nl/vakantie.

Reacties

Cookieinstellingen