Regionale bands spelen 20 maart in Podium Victorie voor organisaties Goededoelengids

Foto: Aangeleverd

Op zondag 20 maart spelen, onder de naam Goede Doelen Pop,  Beejay & The Memphis Project en mAaS Rock en Blues band voor de ruim 70 maatschappelijke organisaties die samen de Alkmaarse Goededoelengids vormen. De middag wordt georganiseerd door DJ Kick van der Kolk en de opbrengst komt geheel ten goede aan de lokale organisaties.

Stichting Goede Doelen Alkmaar
In het najaar van 2019 begon Rotaryclub Alkmaar- de Waag met de voorbereidingen voor de lokale Goededoelengids, waarna al snel Stichting Goede Doelen Alkmaar werd opgericht. Het doel van de stichting is duidelijk: ondersteuning bieden aan lokale initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de Alkmaarse samenleving. Begin 2021 is de gids, waarin organisaties staan die stuk voor stuk het steunen waard zijn, voor het eerst in schriftelijke vorm gepresenteerd in Podium Victorie.

Lokaal talent
En nu staan daar dus twee gerenommeerde lokale bands op het programma om geld in te zamelen voor de inmiddels 71 aangesloten organisaties. Allereerst Beejay & The Memphis Project, een band die sowieso garant staat voor spektakel. Met volle overgave storten ze zich op de meest pure soul- disco- en popmuziek.

Daarnaast betreedt de mAaS Rock en Blues Band het podium, vernoemd naar Moos de Vries: bekend van de roemruchte Crossband. Rock en blues voeren zoals de naam al doet vermoeden de boventoon, waarbij uitstapjes naar bijvoorbeeld Pink Floyd niet worden geschuwd.

De aangesloten goede doelen voldoen allemaal aan criteria op basis van betrouwbaarheid, lokale betrokkenheid en (sociale) duurzaamheid en kunnen alle hulp goed gebruiken: om die reden is Goede Doelen Pop in het leven geroepen. De muzikale middag vindt plaats in de Kornuit Zaal en vangt aan om 13:30.

Tickets en info
Voor dit concert zijn nog enkele kaarten (€12,00 p.s.) verkrijgbaar via podiumvictorie.nl.

Cookieinstellingen