De deuren kunnen weer open bij Associatie uitvaartverzorging!

Foto: Aangeleverd

ALKMAAR – Zaterdag 23 april organiseert Associatie uitvaartverzorging van 11.00 tot 16.00 uur een  open dag in het Uitvaartcentrum aan de Edisonweg 15 in Alkmaar.

Bij Associatie uitvaartverzorging staan er de komende tijd allerlei activiteiten op de agenda. Want ervaring leert dat het heel prettig is om eens in een uitvaartcentrum rond te kijken als er op dat moment geen sprake is van ‘afscheid nemen’.

U kijkt dan ontspannen, en dus met andere ogen, naar de mogelijkheden. Er is ruimte om vragen te stellen en ideeën op te doen. Zaterdag 23 april is er open dag op de Edisonweg 15 in Alkmaar van 11.00 tot 16.00 uur.

Weet u bijvoorbeeld hoe een overbrengauto er van binnen uit ziet, of welke rouwvervoersmogelijkheden er zijn? Onze medewerkers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vertellen zij u graag wat ze allemaal bij zich hebben in de overbrengauto en waarom dat nodig is. Ook kunt u een mooi bloemboeketje maken voor iemand die u dierbaar is, voor de kinderen is er een knutseltafel, er is lekkers te proeven van onze huispatissier Leek en natuurlijk zijn onze mooie ruimtes te bekijken en zijn onze medewerkers aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Denk hierbij aan de waaksuites (huiskamers), onze aula’s en de opbaarkamers.

Mocht u zaterdag niet in de gelegenheid zijn, weet dan dat u altijd contact op kunt nemen voor een persoonlijke rondleiding.  Daarnaast houden wij elke maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur ‘De Vraagbaak’. U kunt dan zonder afspraak binnenkomen om al uw vragen te stellen over ouder worden, zorg & welzijn en uitvaartzorg.

Kortom, de deuren kunnen weer open en we ontvangen u graag.

Cookieinstellingen