Alkjes 072 festival van start

Foto: Susana Martins

Vrijdag 13 mei start het gratis pop-up festival Alkjes 072. Maar liefst 5 weekenden tot en met 19 juni zijn er elke vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag meerdere optredens van zeer uiteenlopende muzikanten en exposities van diverse lokale kunstenaars.

Het eerste weekend kan je bij Het Kruithuisje genieten van muziek van o.a. Jan Stroomer, Johnny en Koen Alvarez. Kunst is er o.a. van Marja Etten, die de hele maand mei aldaar exposeert.

In de weekenden erna strijkt Alkjes 072 neer bij Artiance, Soepp, Vrij Zijn Theater en Stadsstrand De Kade. Elke week weer een indrukwekkende line-up met o.a. Anneleen, Milou Mignon, Joetta, Chipus, Lisa Goossens, Anderson Farah Mira Bleeker, Barry Timmer en vele anderen.

Kijk voor het volledige programma op www.alkjes072.nl en volg ons op www.facebook.com/alkjes072 en www.instagram.com/alkjes072

Stichting Vreemde Vogels
Het is de eerste editie van Alkjes 072. In diverse andere steden worden onder gevleugelde namen, zoals Duifies 020, Koekoek 030, Storks 070 en Pica Pica 010 al jaren met succes deze verrassende pop-up festivals georganiseerd.

Ben je muzikant en maak je eigen muziek? Aanmelden kan via [email protected] voor deze editie in Alkmaar of in een van de andere prachtige steden.

Cookieinstellingen