112

Politie zoekt getuigen mishandeling jongen (17) in Rekerhout

Foto: Wim Meijer Fotografie

ALKMAAR – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 17-jarige jongen in de Rekerhout in Alkmaar. De mishandeling vond vorige maand op 11 november plaats rond 16.30 uur.

Op die bewuste dag fietste het slachtoffer rond 16.30 uur in De Rekerhout ter hoogte van de Bakkerstraat toen twee jongens hem tegemoet liepen. Vervolgens ontstond een conflict op het Heukelspad waarbij de 17-jarige jongen werd mishandeld en gewond raakte aan zijn been.

Uit ons onderzoek van de politie blijkt dat er mogelijk een vrouw in het park haar hond aan het uitlaten was. De politie hoopt met deze vrouw in contact te komen en roept ook andere getuigen op om zich te melden.

Signalement
Daarnaast geeft de politie een signalement van de twee waarschijnlijk minderjarige verdachten. De eerste verdachte wordt rond de 16 jaar oud geschat en heeft een zwarte huidskleur. Hij is zo’n 1.70-1.75 meter lang en heeft een stevig postuur. Verder heeft hij krullend haar, een sikje of snorretje en droeg een zwarte jas en broek.

De tweede verdachte wordt op dezelfde leeftijd geschat. Hij heeft een witte huidskleur, draagt een ringbaardje en is tussen de 1.80-1.85 meter lang.  Op de dag van de mishandeling droeg hij een zwarte jas en broek met een wit T-shirt.

Mocht u getuige zijn geweest van deze mishandeling en/of beschikt u over beelden van de mishandeling? Meldt u zich dan via 0900-8844. U kunt ook uw tips en beelden direct toesturen via het tipformulier.

Cookieinstellingen