Sport Vitaal organiseert ‘Wandelen met diëtist’

Foto: Sport Vitaal

ALKMAAR / KOEDIJK – Op 1 februari organiseert Sport Vitaal een wandeltocht van 5-6 km voor mensen die graag in beweging willen zijn en van de natuur willen genieten. Tijdens de wandeltocht zal er een professionele diëtiste, Alfra Ouwerkerk, aanwezig zijn waar de deelnemers vragen aan kunnen stellen over gezonde voeding en een gezonde levensstijl .

De wandeltocht zal onder leiding van wandelbegeleiders plaatsvinden en start om 09.30 uur vanaf de Rietschoot (Saskerstraat 22, Koedijk). De proefles is gratis, daarna zijn de kosten €1,50 per keer.

Voor degenen die graag een grotere afstand willen lopen, is er de optie om 10-12 km te lopen zonder diëtiste. De organisatie biedt ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen op locatie, zodat de deelnemers 11 wandelingen kunnen doen voor slechts €15,-. Dit is een geweldige kans om deel te nemen aan een gezonde activiteit.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze wandeltocht. Het is een geweldige kans om in beweging te komen, te genieten van de natuur en de gezelschap van andere wandelliefhebbers. Laat deze kans niet schieten en kom naar de Rietschoot om 09.30 uur op 1 februari voor een geweldige wandelervaring onder leiding van professionele begeleiders.

Cookieinstellingen