De koningin bij dag en dauw

Canadaplein met rechts Artiance.
Foto: commons.wikimedia.org

Oudere Alkmaarders zijn op de dinsdagochtenden in de komende tien weken van harte welkom bij Dag en dauw. In Artiance aan het Canadaplein wordt 3 februari het toneelstuk De koningin opgevoerd.

Centrum voor de kunsten Artiance en bibliotheek Kennemerwaard starten aanstaande dinsdag met hun gezamenlijk activiteitenprogramma onder de naam Dag en dauw. De culturele ochtenden voor en door senioren zijn steeds tussen 10 en 11.30 uur in een van de beide gebouwen op het cultuurplein.

Aan Theatergroep 2gether de eer om de tiendelige reeks te openen. Dat gebeurt met De koningin, geschreven door Cocky van Bokhoven. Twee bejaarde zusters zitten al jarenlang op Prinsjesdag langs de route van de gouden koets. Daar ontwikkelt zich een tragikomische conversatie met veel herkenbare situaties. Duidelijk blijkt dat de twee tegenstrijdige karakters in wezen niet met en niet zonder elkaar kunnen. Deze hilarische voorstelling wordt gespeeld door de senioren Bep Herbershoff en Janny Schut. Na de drie kwartier durende voorstelling is er gelegenheid om op een ontspannen wijze kennis te maken met de acteurs en andere bezoekers.

Wie geïnteresseerd is in een van de bijeenkomsten, kan zich aanmelden bij de klantenservice van de bibliotheek, tijdens openingsuren. Reserveren kan via telefoonnummer 072-5156644, per e-mail via [email protected] op de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl. De toegang is € 5,00 per activiteit en is inclusief koffie of thee.

 

Reacties

Cookieinstellingen