Zo zorg je voor een goede temperatuurregeling in huis

Foto:

Is het in de zomer altijd te heet in je huis? Dan is een airconditioner misschien wel de oplossing. Deze blaast energiezuinige koude lucht uit waardoor je huis snel is gekoeld. En handig, een airco kan ook warme lucht uitblazen om in de winter een ruimte snel te verwarmen.

Een comfortabele en gezonde leefomgeving creëren, ongeacht wat voor weer het is, is natuurlijk voor iedereen belangrijk. Gelukkig bestaat er een uitgebreid assortiment aan klimaatoplossingen die je helpt om jouw woon- of werkomgeving optimaal te reguleren.

Verschillende soorten airco’s
Wanneer je op zoek bent naar een airconditioner voor thuis zijn veel gekozen airco’s wandunits. Er wordt onderscheid gemaakt in single-split en multisplit wandunits. Multi-split units combineren meerdere binnenunits op één buitenunit. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een design wandunit.

Voor bedrijven en gebouwen wordt vaak gekozen voor een cassette model airco, deze kan namelijk gemakkelijk in het plafond worden weggewerkt waardoor je deze nauwelijks ziet in een ruimte.

Waar moet je op letten bij het kopen van een airco?
Wanneer je van plan bent om een airco te kopen is het belangrijk om te weten hoeveel vermogen deze nodig heeft om je ruimte goed te kunnen koelen. Daar heeft Klima Comfort een hele handige airco rekenhulp voor gemaakt.

Van een energiezuinige airco voor in huis tot een geavanceerd systeem voor jouw bedrijf, Klima Comfort heeft een toegewijd team van experts die je kunnen voorzien van deskundig advies en een vakkundige installatie. Ze bieden een breed assortiment aircosystemen om in de zomer je woning te koelen of in de winter juist te verwarmen.

Airco laten plaatsen of zelf installeren
Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een airconditioner, kun je er nog voor kiezen om deze zelf te plaatsen of te laten plaatsen door een erkende airco installateur. Het is namelijk ook belangrijk om na de installatie van je airconditioner deze ook het liefst jaarlijks te laten controleren. Je bent dan vaak ook gelijk verzekerd van snelle service wanneer je een storing aan je airco ervaart.

Over Klima Comfort
Klima Comfort is specialist in klimaatbeheersing met meer dan 20 jaar ervaring. Ze verzorgen de verkoop, installatie en het onderhoud van airconditioners.

  • Deskundig advies
  • Erkend STEK installateur
  • 2 jaar standaard garantie – 5 jaar met onderhoudscontract
  • Complete installatie van A tot Z
  • 24/7 service
Cookieinstellingen