Nederlandse Zaken nu ook voor ‘kleintjes’

Themaontbijt nu ook voor ZZP'ers.
Foto: Keesnan Dogger Fotografie

ZZP’ers en kleinere ondernemers lopen tegen andere zakelijke problemen en dilemma’s aan dan grote(re) bedrijven. Daarom heeft de Noord-Hollands tak van Nederlandse Zaken besloten voor deze groep een eigen themaontbijt te starten op 8 april.

Het ondernemersnetwerk Nederlandse Zaken is er in eerste instantie voor bedrijven met tien werknemers of meer. “Maar we vinden het toch belangrijk dat ‘de kleintjes’ , zelfstandigen zonder personeel en ondernemers met hooguit vijf personeelsleden, zich op regelmatig basis verenigen. Samen staan ze sterker dan alleen, ze kunnen hun kennis en ervaring delen en daar profijt van trekken”, aldus directeur Noord-Holland Paddy Stegerhoek.

Band

Een keer per maand komt de groep samen om te praten over een thema. Vanuit de bestaande themaontbijtgroep van directeuren van grote(re) bedrijven treedt telkens een van de leden op als gastspreker bij de ZZP-groep. Stegerhoek: “Waardoor er een band ontstaat, waaruit weer mooie dingen kunnen voortvloeien.”

Deelname aan de ZZP-groep is niet ‘branche exclusief’, zoals de directeur het noemt, in tegenstelling tot de groep voor grotere bedrijven. “Dit, omdat er geen bedrijfsvoering besproken wordt, maar algemene thema’s over hoe je beter kunt ondernemen.”

De kosten voor de sessies zijn € 25,- per keer, inclusief ontbijt. “Je sluit voor tien sessies aan, maar hoeft geen lid te zijn van ons netwerk. Op 8 paril beginnen wij met een kennismakingssessie bij Lounge 42, Newtonstraat 42 in Heerhugowaard. Opgreven kan via http://www.nederlandse-zaken.nl/start-thema-ontbijt-zzp-en-kleine-ondernemers/.

 

Reacties

Cookieinstellingen