Watersportweek in zwembad Hoornse Vaart

Foto: Hoornse Vaart

In de week van 30 juli t/m 5 augustus vindt bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar een gratis watersportweek voor jong en oud plaats. Dagelijks tussen 13.30 en 16.00 uur kan iedereen deelnemen aan activiteiten als kajakken en suppen in het buitenbad.

Uniek voor zwembad Hoornse Vaart is de gratis animatie die elke woensdag- en zaterdagmiddag door een enthousiast animatieteam wordt aangeboden. Zij verzorgt iedere keer weer een verrassende activiteit. Het bad pakt in de week van 30 juli t/m 5 augustus extra uit met een complete watersportweek, georganiseerd door Decathlon Alkmaar.

Elke dag tussen 13.30 en 16.00 uur kunnen watersportliefhebbers van alle leeftijden deelnemen aan diverse watersporten als suppen, kajakken en spelletjes met de Easybreath maskers in het buitenbad.

Al deze activiteiten zijn gratis (je betaalt alleen entree voor het zwembad) en je kunt op de dag zelf langskomen, vooraf aanmelden is niet nodig. Je dient wel in het bezit te zijn van diploma A. Uitzondering op de week is zaterdag 4 augustus; op die dag organiseert Alkmaar Sport een potje bumperballen op de speelweide.

Reacties

Cookieinstellingen