55+

Alkmaarse fietstocht groot succes

Foto: Inviplay

Op zaterdag 6 april deden meer dan 40 mensen mee aan een gezellige fietstocht die via de website Inviplay was georganiseerd. De fietstocht was in eerste instantie bedoeld voor zo’n 20 mensen, maar er waren zoveel mensen enthousiast dat er besloten was om met een groep van 40 mensen te gaan fietsen.

De fietstocht startte in de Univé winkel. Dat samen fietsen voor gezelligheid zorgt bleek maar weer: de meeste mensen kenden elkaar niet maar al gauw raakte iedereen met elkaar in gesprek tijdens het fietsen en tijdens het kopje koffie halverwege. Dit past precies bij de gedachte achter Inviplay: mensen met elkaar in contact brengen en samen in beweging blijven.

Boaz Keurentjes: Er wilden zelfs meer mensen mee, zij zullen moeten wachten op een nieuwe fietstocht. Of nog beter: ze kunnen zelf een oproepplaatsen om samen te fietsen. Handig: mensen kunnen op inviplay.nl/register aangeven welke activiteiten ze leuk vinden, dan krijgen ze uitnodigingen wanneer iemand iets organiseert.”

Lijkt het je leuk om samen met anderen te wandelen, fietsen of te jeu de boulen? Of misschien een keer wandelvoetbal proberen? Welke sportieve activiteit je ook wilt doen, het kan! Ga naar inviplay.nl/register. Inviplay is helemaal gratis en brengt mensen bij elkaar om samen te bewegen. Want samen bewegen is gewoon veel leuker.

Reacties