55+

Sport-Z start weerbaarheidstraining Fit & Veilig voor volwassenen

Foto: Sport-Z

‘Vergroten van de weerbaarheid en het zelfvertrouwen’, dat is het doel van de weerbaarheidstraining Fit & Veilig die op maand 5 november van start gaat in Wijkcentrum Daalmeer in Alkmaar en op vrijdag 2 november bij Dojo ’t Loo in Heiloo.

Sport-Z start op 2 en 5 november de Weerbaarheidstraining ‘Fit & Veilig’ voor volwassenen, die graag letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen willen staan. De training bestaat uit eenvoudige fysieke oefeningen (‘Fit’), die erop zijn gericht om de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers te vergroten (‘Veilig’). Gedurende 6 weken komen de deelnemers in Alkmaar of Heiloo bijeen. Deelnamekosten bedragen € 50,-, aanmelden kan online via www.sport-z.org/fitveilig.

Het programma
De weerbaarheidstraining wordt gegeven door een diplomeerde weerbaarheidsdocent en is geschikt voor ieder niveau. Tijdens de trainingen wordt met behulp van oefeningen aan lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling, intuïtie en verdedigingstechnieken gewerkt. Daarnaast wordt aan de algemene conditie gewerkt.

Locaties in Heiloo en Alkmaar
De lessen in Heiloo vinden vanaf 2 november elke vrijdagochtend plaats van 10.00-11.00 uur, in Dojo ’t Loo, Bergeonstraat 28 te Heiloo. De training in Daalmeer start op 5 november en zal elke maandagochtend van 10.00-11.00 uur plaatsvinden in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b te Alkmaar.

Meer informatie
Meer informatie over de training Fit & Veilig vindt u op www.sport-z.org/fitveilig, hier kunt u zich ook aanmelden. Nog vragen? Neem contact op met Pascale de Hoogh, via 06 11 14 97 28 of [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen