Eén dag directeur van het AFAS stadion

Foto: Charles Duijff

Op 20 november is het World Children’s Day, een dag waarop wereldwijd extra aandacht wordt besteed aan de rechten van kinderen. Een van de rechten is dat kinderen gehoord worden, niet alleen thuis en op school, maar overal.

In dat kader organiseert UNICEF op die dag ‘ALS EEN BAAS’. Tientallen bedrijven en organisaties hebben functies beschikbaar gesteld voor kinderen, zodat zij op 20 november de kans krijgen om het ALS EEN BAAS één dag voor het zeggen te hebben. We praten niet over zómaar functies, maar over echte ‘droombanen’, zoals regisseur bij FOX Sports, grasmeester bij Feijenoord, trainer bij ADO Den Haag, manager bij Sportpark De Toekomst (Ajax) of… directeur van het AFAS Stadion (AZ).

“Kinderen zijn de toekomst en bepalen dus ook de toekomst van het Nederlandse voetbal. Door ze een dag de baas te laten zijn als bijvoorbeeld trainer, directeur of persvoorlichter binnen een Eredivisieclub, krijgen ze een unieke positie voor die dag, wat volledig aansluit bij de bedoeling van World Children’s Day”, aldus Eredivisiedirecteur Jacco Swart. “Natuurlijk verwachten de clubs ook veel goede verfrissende ideeën te krijgen van deze jonge leiders, waar iedere club zeker z’n voordeel mee gaat doen.”

Op World Children’s Day worden deze droombanen dus vervuld door kinderen. Op de speciale vacaturewebsite www.unicef.nl/alseenbaas staan alle droombanen vermeld. Kinderen kunnen zich via die website aanmelden.

Hieronder de complete vacature voor een ‘Directeur voor één dag’ van het AFAS Stadion

Wij zoeken
Wekelijks staat onze club in de nationale schijnwerpers. Net als van onze spelers op het veld, verwachten we ook van de overige werknemers een topprestatie. Wij zijn op zoek naar een bevlogen, ambitieuze jongere tussen de 10 en 18 jaar. Op 20 november zal hij of zij de verantwoordelijkheid hebben over het reilen en zeilen in het AFAS Stadion. Tijdens deze werkdag wordt het AFAS Stadion optimaal voorbereidt op de thuiswedstrijd tegen Willem II op 1 december en wordt er sturing gegeven aan de andere activiteiten in het stadion.

Wij vragen

  • affiniteit met voetbal
  • communicatief vaardig
  • wilt zich voor de volle 100% inzetten voor AZ
  • proactief
  • steekt graag de handen uit de mouwen
  • aanwezig op 20 november van 10:00 uur tot omstreeks 16:00 uur in Alkmaar

Wij bieden
Je bent een dag de baas van het AFAS Stadion en wordt begeleidt door een medewerker van AZ. Daarnaast krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van ons stadion en ervaar je wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden van een thuiswedstrijd.

Reacties

Cookieinstellingen