TAQA Theater De Vest pakt flink uit tijdens Nationaal Theaterweekend

Foto: Nationaal Theaterweekend

Van 25 tot en met 27 januari wordt in de theaters door het hele land het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Uiteraard geeft ook het TAQA Theater de Vest weer een mooi visitekaartje af met prachtige shows, cabaret, leuke familievoorstellingen en meer.

Voor de voorstellingen tijdens dit weekend geldt een toegangsprijs van slechts € 10 per kaartje! Verder is er op zondag 27 januari Open Huis en is iedereen welkom voor een uitgebreid kijkje achter de schermen.

Tijdens het theaterweekend staan de volgende voorstellingen geprogrammeerd:

 • Legendary Albums Live – Bruce Springsteens ‘Born In The U.S.A’ (Vrijdag 25 januari 20.15 uur)
  Alweer het vierde Legendary Albums Live! Een twee uur durend rockspektakel, waarin alle grote hits van Springsteen worden gespeeld door Erwin Nyhoff en de LA Live Band. Met een videopresentatie van Jan Douwe Kroeske.
 • Anne-Marie Jung – RAM (Vrijdag 25 januari 20.30 uur)
  Samen met Marije Gubbels zorgt Anne-Marie Jung voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types. Een kleurrijke muzikale reis door hun hoofden en ook stiekem door dat van Anne-Marie.
 • [email protected] (8+) –  Matzer Theaterproducties en Joep Onderdelinden (Zaterdag 26 januari 19.30 uur)
  Jong en oud zullen zeker smullen van deze verrukkelijke komedie met slapstick, aanstekelijke livemuziek, spannende stunts én natuurlijk een vette knipoog naar de bijna gelijknamige filmklassieker uit 1990. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid.
 • René van Meurs – Ik beloof niks (Zaterdag 26 januari 20.30 uur)
  Mooie verhalen, veel rake grappen, een stevig potje improviseren en een moordend tempo. Hij gaat het podium op met open vizier, klaar voor oprechte verbazing en bereid je echt te leren kennen. Eén ding wil hij afspreken: jij bent op tijd in het theater en René doet de rest.
 • Try- Out Café –  Maak kennis met aanstormend talent! (Zondag 27 januari 16.00 uur)
  Kom ook kennis maken met jong, veelbelovend talent in het Try-Out Café! In een café-chantant setting kan het publiek kennis maken met Felix Heezemans (stand-up), Kasper van der Laan (stand-up), Anne & Lisa en Glodi Lungungu (stand-up/storytelling).

Theatrale rondleidingen tijdens Open Huis
Neem op zondag 27 januari tussen 13:30 en 16:30 uur een kijkje achter de schermen bij TAQA Theater De Vest! Tijdens het Nationaal Theaterweekend kom je tijdens speciale rondleidingen met demonstraties en leuke theatrale verrassingen op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Gratis kaarten zijn vanaf vrijdag 25 januari 12:00 uur te verkrijgen aan de kassa.

Meer informatie
Toegangskaarten voor alle genoemde voorstellingen kosten € 10. Gratis toegangskaarten voor de Meer informatie over alle voorstellingen is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl

Reacties