The Voices of Artiance: zangcursus voor jeugd

Foto: Artinace

Centrum voor de Kunsten Artiance start op dinsdag 12 februari met twee korte zangcursussen voor jeugd van 9 tot 12 en van 12 tot 17 jaar.

De cursussen ‘The Voices of Artiance’ staan onder leiding van Amanda Muller. Er wordt samen gezongen in kleine groepjes met leeftijdgenoten. Aan het einde van de reeks lessen zijn de deelnemers er helemaal klaar voor om een spetterende presentatie te geven!

The Young Ones voor 9-12 jaar
Het junior songfestival, The Voice kids, Kinderen voor kinderen… Het zijn allemaal programma’s waar kinderen graag naar kijken. In de cursus The Young Ones worden zowsel liedjes gezongen uit deze programma’s, als nummers uit de top 40. In de cursus maken kinderen kennis met zangtechniek, meerstemmig zingen en leren ze zich te presenteren voor publiek, wat tot uiting zal komen tijdens de eindshow.The One we Love voor 12-17 jaar
Tijdens de cursus The One we Love worden de nieuwste hits gezongen van bijvoorbeeld John Legend, Sam Smith, Rihanna en/of Clean Bandit. De jongeren leren hun stem technisch beter te beheersen en verder wordt er gewerkt aan een performance. Ook wordt er volop ruimte gegeven voor eigen inbreng en creativiteit. Ook deze groep cursisten zet aan het einde van de cursus een eigen eindshow neer in de theaterzaal.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden voor een van de cursussen op www.artiance.nl

Reacties