Presentatie Kunstwerkplaats SLASH voor jongeren bij Artiance

Foto: Artiance

Op zaterdag 25 mei vindt een feestelijke afsluiting plaats van de Kunstwerkplaats SLASH in de Ateliers van Artiance. Tussen 13.00 en 15.00 uur presenteren de jongeren van het afgelopen seizoen hun werkstukken.

Een jaar lang hebben de jongeren gewerkt onder leiding van kunstenaar Ivon Spee. Ze hebben zich beeldend verdiept en hun eigen stijl ontwikkeld. Er waren verrassende opdrachten en er is gewerkt met film, fotografie, ruimtelijk onderzoek en performance.

SLASH/kunstwerkplaats is speciaal voor creatieve jongeren die iedere zaterdag werken onder leiding van één of meerdere beeldend kunstenaars. Daarnaast zijn er vrije doorwerkmogelijkheden tijdens jongerengroep op ma/di van 16:30 tot 18.00 uur. Centraal staat ieders persoonlijke visie en ontwikkeling, zodat de jongeren eigen en opvallende portfolios kunnen samenstellen waar ze trots op mogen zijn. Kunstenaar Ivon Spee en gastdocenten coachen en begeleiden de jongeren bij hun artistieke zoektocht.

Kunstwerkplaats SLASH is ideaal voor jongeren die tijd en ruimte zoeken om hun creativiteit te onderzoeken en op expeditie te gaan in de wereld van kunst? Wie in de toekomst naar een kunstacademie/design of grafische opleiding wilt en de kans op toelating wil vergroten is eveneens bij kunstwerkplaats echt op zijn/haar plek.

De presentatie is op zaterdag 25 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur in de ateliers van Artiance in Alkmaar (Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, 1811 KE Alkmaar). Kijk voor meer informatie op www.artiance.nl  of bel met 072-5404335

Reacties

Cookieinstellingen