Kunstwerken maken en zandschilderen in Informatiecentrum Kust in Petten

Foto: Google Streetview

Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee organiseert in de herfstvakantie allerlei activiteiten voor de jeugd, variërend van knutselen met gejut afval, tot zandschilderen en  spelend leren bij de watertafels tot het eten van verse poffertjes.

Op zondag 27 oktober kan de jeugd deelnemen aan de workshop Gejut, waarbij in anderhalf uur een kunstwerk wordt gemaakt van aangespoelde spullen. De workshops zijn gratis en beginnen om 11.00, 13.00 en 14.30 uur. Opgeven hoeft niet.

Watertafels en poffertjes
Buiten kunnen kinderen en hun ouders spelend leren bij de watertafels. Daarna kunnen ze genieten van een welverdiend portie heerlijke, versgebakken poffertjes.

Zandschilderen
Ook kunnen kinderen in de herfstvakantie van dinsdag t/m vrijdag gratis zandschilderen of een binnen- of buitenspeurtocht maken bij het informatiecentrum. En binnen is het altijd leuk met het zeepbelspel, het dieren spotten en de innovatieve zandbak.Waar en wanneer?
Zandschilderen kan van dinsdag 22 t/m vrijdag 25 oktober tussen 13.30 en 16.00 uur. Opgeven hoeft niet. Op zondag 27 oktober is Zand tegen Zee geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Informatiecentrum Kust, Strandweg 4 in Petten. Parkeren is gratis.

Reacties